​Historien bag

Vognmandsfirmaet Erik Jørgensen’s Eftf. A/S er en stolt vognmandsvirksomhed, som i dag skriver 46 års kapitler ind i bogen. Firmaet blev stiftet af Erik Jørgensen i 1969, hvor han startede sin første lastbil, og siden den dag er virksomheden kun vokset.

I dag består den af en stor konvoj af køretøjer. I dag ejes virksomheden af Bjarne og Kristian, som opkøbte virksomheden i 2000. Kristian stopper ved årsskiftet, hvor Bjarnes søn, Kasper Riis, træder ind, således at virksomheden bliver en familievirksomhed med far og søn ved roret.

Værdier for virksomheden

Lige siden stiftelsen i 1969 ved Erik Jørgensen, har virksomheden lagt vægt på høj kvalitet og service, og det vigtigste ved virksomheden er fortsat den dag i dag glade og tilfredse kunder. Gennem årene har vi betjent en stor kundekreds, som omfatter både erhvervsvirksomheder samt private, som har brug for en container, eller hjælp til at flytte en sejlbåd på land efter sæsonen.

Hos Vognmandsfirmaet Erik Jørgensen’s Eftf. A/S kan du vide dig sikker på et godt arbejde af kvalitet, og selvom opgaverne er mange og af forskellige art, så følger vi altid de nyeste procedurer indenfor branchen.

Miljø har ligeledes altid været prioriteret højt, både af Erik Jørgensen i sin tid, og i dag ved Bjarne og Kristian, og derfor løser vi alle opgaver på en miljørigtig måde, som lever op til nutidens krav.

En lys fremtid

Med 46 års erfaring som vognmand fordelt ud over flere generationer kan du vide dig sikker på en pålidelig vognmand, som vægter kvalitet og service højt. Hertil har vores 34 ansatte stor erfaring, og går altid til opgaven med et smil på læben.

Vi takker Kristian for 15 års godt arbejde, og ser samtidig frem til at byde Kasper velkommen i teamet. Med en baggrund som rustfast klejnsmed og med over 12 års erfaring, så vil Kasper kunne varetage div. administrative opgaver, og vi ser frem til en meget lys fremtid i firmaet, hvor du som kunde fortsat vil kunne genkende alle de værdier og kvaliteter, som har fulgt firmaet i de sidste 46 år. 

Kontakt ​din lokale vognmand for et godt tilbud

24 timer i døgnet

Vi er der når du skal bruge os, 30 vogne, 34 mand, 24 timer i døgnet!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

"Altid en fornøjelse"

Som altid en fornøjelse at bestille en Kranbil herfra, go service og rimelige priser.. Topklasse medarbejdere..

Martin Strandberg

"Anders Vogel Petersen"

En 3 hjulet truck var intet problem at få læsset på og af igen

Chaufføren var bestemt løsningsorienteret.

Per Baun

"UG"

Altid til at regne med og løser opgaverne til UG

Mikkel Runøe

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

​Vognmandsfirma

Vi tager det tunge læs, og gør det professionelt.

Hver gang kvalitet hele vejen. Det giver os selv en god arbejdsdag, og det giver vores kunder det, de har bedt om.