Maskintransport på specialtrailere​

Vi sikrer en tryg transport af din maskine

Skal du have udført maskintransport? Hos Erik Jørgensen's Eftf. A/S er vi stor ekspertise i transport af tunge og uhåndterbare maskiner og andet sværgods​.

Vi er klar til hjælpe med alle transportopgaver med vores specialtrailere med udtræk og en maksimal højde på 30 centimer. Vores store erfaring og positive tilgang til arbejdet sikrer, at din last altid kommer trygt og sikkert frem.

Vi holder til i Nyborg, men vi har kunder på hele Fyn, herunder i Odense, samt mange andre steder i landet. Vi servicerer både private og erhverv.

Transportopgaver udføres hurtigt og effektivt

Vi tager gerne det tunge læs for dig, og det sker altid professionelt og sikkert. Vi har stor ekspertise med sværgods, og derfor garanterer vi kvalitet og fuld valuta for pengene. Vi tager naturligvis alle de sikkerhedsforanstaltninger, som er nødvendige for at løse opgaven.

​​

Vi tilbyder kort sagt transport af alle former for maskiner og materialer. Det kan være entreprenørmaskiner, specialtansport og industrimaskiner med videre. Det kan også være byggematerialer eller måske en båd eller et skib. Ingen opgaver er for små eller for store.

Al maskintransport udføres hurtigt, effektivt og til yderst konkurrencedygtige priser. Derudover overholder vi naturligvis vores aftaler, ligesom vi sikrer, at vi bliver færdige til den aftalte tid og de aftalte betingelser.

Få mere information om vores maskintransport

Vi er altid klar til at hjælpe dig, og kontakt os gerne, hvis du vil høre mere eller bestille transport af din maskine med det samme. 

Vi laver også gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for den ønskede maskintransport. Du er også velkommen til at høre mere om transport af landbrugsmaskiner.

​​

"Altid en fornøjelse"

Som altid en fornøjelse at bestille en Kranbil herfra, go service og rimelige priser.. Topklasse medarbejdere..

Martin Strandberg

"Anders Vogel Petersen"

En 3 hjulet truck var intet problem at få læsset på og af igen

Chaufføren var bestemt løsningsorienteret.

Per Baun

"UG"

Altid til at regne med og løser opgaverne til UG

Mikkel Runøe

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

​Vognmandsfirma

Vi tager det tunge læs, og gør det professionelt.

Hver gang kvalitet hele vejen. Det giver os selv en god arbejdsdag, og det giver vores kunder det, de har bedt om.