Specialtransport af alle typer sværgods

Vi bringer dit tunge gods sikkert frem

Leder du efter en vognmand, som tilbyder specialtransport? Hos Erik Jørgensen's Eftf. A/S har vi specialiseret os i transport af alt, som er tungt, bredt og højt. Det kan være alle former for tungt og uhåndterbart sværgods.

Vi har specialtrailere med udtræk og en maksimal højde på 30 centimer, som venter på at løse en opgave for dig. Vores mange års erfaring sikrer, at vi får dit gods sikkert frem. Det sker med et smil, uanset hvor stor udfordringen er. Vi udfører også gerne mindre og mere enkle transportopgaver, som for eksempel landbrugstransport.

Vi transporterer gods for kunder i blandt andet Nyborg og Odense på Fyn samt andre steder i landet. De fleste kunder er virksomheder, men det kan også være privatkunder.

Vi leverer dit sværgods til den aftalte tid

Vi har stor ekspertise med specialgods, og derfor garanterer vi, at transporten sker sikkert og professionelt. Specialtransport kan være af både maskiner og materialer. Det kan være alt fra industrimaskiner og industrianlæg til byggematerialer og skibe med videre.

Du kan naturligvis forvente, at vi tager alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Samtidig kan du forvente, at vi udfører transporten hurtigt og effektivt, og at det sker til den aftalte tid og de aftalte betingelser. Dertil kommer, at vi har yderst konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for at høre mere om specialtransport

Vores chauffører er altid klar til at løse enhver transportopgave, og vi tager gerne en snak om, hvordan vi kan hjælpe med transport af sværgods. Vi giver gerne råd og vejledning, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for specialtransport.

"Altid en fornøjelse"

Som altid en fornøjelse at bestille en Kranbil herfra, go service og rimelige priser.. Topklasse medarbejdere..

Martin Strandberg

"Anders Vogel Petersen"

En 3 hjulet truck var intet problem at få læsset på og af igen

Chaufføren var bestemt løsningsorienteret.

Per Baun

"UG"

Altid til at regne med og løser opgaverne til UG

Mikkel Runøe

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

​Vognmandsfirma

Vi tager det tunge læs, og gør det professionelt.

Hver gang kvalitet hele vejen. Det giver os selv en god arbejdsdag, og det giver vores kunder det, de har bedt om.