Følg os på facebook:

Studenterkørsel​ tilbydes - mange års erfaring

Hos Vognmandsfirmaet Erik Jørgensen’s Eftf. A/S kan vi hjælpe dig studenterklasse med studenterkørsel. Vi har 7 lastbiler med plads til max. 30 personer i ladet, hvor der ligeledes er meget gulvplads til alkohol og mad. Vi har gennem de seneste år været med til mange gode og hyggelige studenterkørsler, og er stolte over at hjælpe til på den fantastiske dag, hvor vores lastbiler er velegnet til flotte udsmykninger og bannere, så I kan pynte op til fest og studenterkørsel.

God stemning er vigtig

Ved en studenterkørsel er det vigtigt, at der skabes en god stemning uanset vejret. Dette har vi også for øje, hvorfor vores lastbiler altid er tildækket ¾ af vognen. Dette sikrer, at alle kan holdes i tørvejr, hvis vejret er mindre godt.

Vi har flere års erfaring med studenterkørsel, og ved selvfølgelig godt, hvor vigtigt musikken er på dagen. Det er derfor vigtigt, at I selv medbringer jeres eget musikanlæg (iPod etc.), højttalere samt en adapter til cigarettænderen, således at stemningen kan blive ekstra god i vognen.

En af vores vigtigste prioriteter ved studenterkørsel er sikkerheden. Derfor synes vores vogne altid før kørsel, således at I kan vide jer sikker på en god og sikker dag. Vi følger naturligvis også alle regler og sikkerhedsforanstaltninger omkring studenterkørsel, hvilke findes her: https://www.politi.dk/da/borgerservice/tilladelser/studenterkoersel/.

Praktisk information om studenterkørsel

Det kan være en god idé at bestille en vogn i god tid, da vi er meget travlt besatte i studenterperioden. Derfor aftales dato og pris i god tid.

Prisen er på timebasis inkl. synsgebyr, og i kørslen er der inkluderes chauffør samt kørslen i det antal timer I ønsker. Vi har ingen begrænsning for afstande, men vil gerne se jeres ruteplanlægning i god tid. Vi glæder os til at høre fra jer, og til at fejre dagen sammen med jer. 

Ring og hør om vi er ledige på netop jeres dag til studenterkørsel.

​Vi er ​medlem ​


ITD - dansk landevejstransport med internationalt og erhvervspolitisk udsyn.

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 13 anmeldelser på ​Facebook

Hvem er vi?

​Erik Jørgensen´s Eftf. A/S

Lyøvej 11

5800 Nyborg

CVR: 26665922

​Telefon: 65 31 25 52

Fax: 65 30 35 52

E-mail: Booking@ejtransport.dk