Book studenterkørsel til en god pris her

Hos Vognmandsfirmaet Erik Jørgensen’s Etft. A/S kan vi hjælpe din klasse med professionel studenterkørsel. Vi har 7 lastbiler med plads til 30 personer i ladet, hvor der ligeledes er meget gulvplads til mad og drikke. Vi har gennem de seneste år været med til mange gode og hyggelige studenterkørsler, og er stolte over at hjælpe til på denne fantastiske dag. Vores lastbiler er velegnede til flotte udsmykninger og bannere, så I kan pynte op til fest og studenterkørsel.

Vi tilbyder ofte studentervogne i Nyborg, Odense og andre steder på Fyn, men vi tilbyder gerne vores service i hele landet.

God stemning er vigtig ved studenterkørsel

Ved studenterkørsel er det vigtigt, at der skabes en god stemning uanset vejret. Dette har vi også for øje, hvorfor vores ¾ af lastbilen er tildækket. Dette sikrer, at alle kan holdes tørvejr, hvis vejret ikke holder.

Vi har mange års erfaring med studenterkørsel og ved selvfølgelig godt, hvor vigtig musikken er på dagen. Det er derfor vigtigt, at I selv medbringer jeres eget musikanlæg, højtalere samt en adapter til cigarettænderen, så stemningen kan blive ekstra god.

En af de vigtigste ting ved studenterkørsel er sikkerheden. Derfor synes vores vogne altid inden kørsel, så I kan være sikker på en tryg studentervogn. Vi følger naturligvis også alle regner og sikkerhedsforanstaltninger omkring studenterkørsel, hvilket findes her:

https://www.politi.dk/da/borgerservice/tilladelser/studenterkoersel/

Praktisk information angående studentervogne

Det kan være en god idé at bestille en vogn i god tid, da vi er meget travlt besatte i studenterperioden. Derfor aftaltes dato og pris i god tid. Men hvad koster studenterkørsel egentlig? Prisen er på timebasis inkl. synsgebyr, og i kørslen er der inkluderet en chauffør samt kørsel i det antal timer, I ønsker. Vi har ingen begrænsning for afstande, men vil gerne se jeres ruteplanlægning i god tid.

Kontakt os for at bestille en studentervogn med tilbehør

Du er velkommen til at ringe og høre om vi er ledige på jeres dag til studenterkørsel på telefon: 65 31 25 52. Du kan også sende os en mail på: booking@ejtransport.dk. Vi ser frem til at høre fra jer og fejre dagen sammen med jer.

​​

"Altid en fornøjelse"

Som altid en fornøjelse at bestille en Kranbil herfra, go service og rimelige priser.. Topklasse medarbejdere..

Martin Strandberg

"Anders Vogel Petersen"

En 3 hjulet truck var intet problem at få læsset på og af igen

Chaufføren var bestemt løsningsorienteret.

Per Baun

"UG"

Altid til at regne med og løser opgaverne til UG

Mikkel Runøe

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

​Vognmandsfirma

Vi tager det tunge læs, og gør det professionelt.

Hver gang kvalitet hele vejen. Det giver os selv en god arbejdsdag, og det giver vores kunder det, de har bedt om.