Entreprenørkørsel står vi gerne for

Mangler du hjælp til kørsel og levering af byggematerialer? Så kontakt Erik Jørgensen’s Eftf. A/S, og lad os varetage opgaven for dig. Vi er et professionelt transportfirma med mange års erfaring inden for entreprenørkørsel. Vi befinder os primært i områderne i og omkring Nyborg og Odense på Fyn, men vi servicerer gerne kunder i hele landet.

Vores vognmandsforretning har eksisteret siden 1966. Gennem årene har vi løst mange forskellige opgaver hos tilfredse kunder. Vi har fx udført meget entreprenørkørsel, hvor vi har stået for kørsel og levering af byggematerialer, sten, jord og meget andet. Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du mangler hjælp på området.

Vi garanterer entreprenørkørsel til tiden

Når du samarbejder med os, kan du forvente, at vi leverer dine byggematerialer til tiden hver gang. Derudover er du garanteret en professionel og god service samt fordelagtige priser. Vi har desuden en døgnvagt, som gør det muligt for dig at få professionel hjælp på alle tider af døgnet.

Vi tilpasser gerne entreprenørkørsel lige efter dine ønsker. Vores store maskinpark gør det nemlig muligt for os at imødekomme ethvert behov. Vi kan fx levere med eller uden kran eller ved hjælp af en tippevogn.

Kontakt os for flere informationer

Kunne du tænke dig flere informationer om, hvad vi kan tilbyde af entreprenørkørsel, så kontakt os gerne med det samme. Vi står altid klar til at løse din opgave.

Vi kan kontaktes på telefon: 65 31 25 52 eller på mail: booking@ejtransport.dk, så vender vi tilbage med flere informationer hurtigst muligt. 

7aksl. Kærre træk, tiptrailer, grabbiler m. kærre

​Vi tilpasser os alle små kran opgaver og entreprenør kørsler efter dine behov og ønsker.

Vi kan køre med:

  • Container
  • maskine anhænger
  • alm. anhænger og kærre

Ekstra udstyr:

  • Grab
  • Pallegaffel
  • Flyjib
  • mandskabskurv
  • Løfte åg

Jeg har nu haft brug for deres store kran to gange til at fjerne et flere tons tungt skur, og hver gang er opgaven sket hurtigt og til UG. Jeg er meget tilfreds. Underholdende og høflige chauffør.

Charlotte Doering Jensen

5 STJERNER!

Altid til at regne med og løser opgaverne til UG

Mikkel Runøe

​Følg med på Facebook

​Vognmandsfirma

Vi tager det tunge læs, og gør det professionelt.

Hver gang kvalitet hele vejen. Det giver os selv en god arbejdsdag, og det giver vores kunder det, de har bedt om.