Bådtransport har vi stor erfaring med

Skal din båd op på land, efter sæsonen er slut? Så kommer vi hos Erik Jørgensen’s Eftf. A/S gerne og hjælper dig. Vi har udført bådtransport i mere end 50 år, hvilket gør os i stand til at hjælpe med enhver opgave på området. Vores kunder kommer primært fra Nyborg, Odense eller andre steder på Fyn, men vi står også til rådighed hos kunder uden for disse områder.

Vi er et professionelt vognmandsfirma, som har udført forskellige transportopgaver, såsom bådtransport, siden 1966. Gennem årene har vi mødt mange tilfredse og glade kunder. Vi kommer også gerne og hjælper dig med at transportere din båd fra A til B, uanset om der er tale om en stor eller lille opgave.

Vi udfører bådtransport på op til 17 tons

Vi har erfaring med både transport af sejlskibe og både. Vi er i stand til at løfte op til 17 tons, hvilket gør, at vi kan løse mange forskellige opgaver. Det kan fx være, at du ønsker at have din båd på land efter endt sæson, eller at din båd skal transporteres et langt stykke.

Uanset hvilken opgave vi skal løse, så sørger vi for, at sikkerheden er i top hver gang. Vi er medlem af ITD (Dansk landevejstransport med internationalt og erhvervspolitisk udsyn), hvilket er din sikkerhed for dette. Derudover kan du forvente billige priser på bådtransport, når du samarbejder med os.

Kontakt os her og hør om dine muligheder

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for bådtransport eller at modtage en mere konkret pris, så kontakt os med det samme. Vi står klar til at hjælpe, hvor der er brug for det.

Vi kan kontaktes på telefon: 65 31 25 52 eller på mail: booking@ejtransport.dk, så vender vi straks tilbage med flere informationer.

Ingen opgave er for lille eller for stor.

Med over 20års erfaring med bådtransport kan du regne med en sikker transport af din båd på land og i vand​

"Altid en fornøjelse"

Som altid en fornøjelse at bestille en Kranbil herfra, go service og rimelige priser.. Topklasse medarbejdere..

Martin Strandberg

"Anders Vogel Petersen"

En 3 hjulet truck var intet problem at få læsset på og af igen

Chaufføren var bestemt løsningsorienteret.

Per Baun

"UG"

Altid til at regne med og løser opgaverne til UG

Mikkel Runøe

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

​Vognmandsfirma

Vi tager det tunge læs, og gør det professionelt.

Hver gang kvalitet hele vejen. Det giver os selv en god arbejdsdag, og det giver vores kunder det, de har bedt om.