Containerkørsel klarer vi hurtigt og nemt

Har du brug for hjælp til containerkørsel? Så lad Erik Jørgensen’s Eftf. A/S gøre arbejdet for dig. Vi er en erfaren og professionel vognmandsforretning med stor erfaring på området. Vores kunder kommer typisk fra Nyborg, Odense eller et andet sted på Fyn, men vi løser gerne opgaver for kunder over resten af landet også.

Hvis du er i gang med et byggeprojekt, hvor du har brug for containerudlejning, så står vi klar med den rette hjælp. Hos os er der ingen opgave, som er for stor eller for lille. Vi har nemlig mere end 50 års erfaring inden for containerkørsel og krankørsel, så vi kan løse hvilken som helst opgave for både privat og erhverv.

Forvent professionel containerkørsel hos os

Når vi udfører containerkørsel eller løser andre opgaver, så sørger vi altid for at overholde alle aftaler. Det betyder med andre ord, at vi altid kommer til aftalt tid. Vi har desuden en døgnvagt, som gør os i stand til at rykke ud ved akutte opgaver på alle tider af døgnet.

Vores priser er lave til trods for den høje kvalitet på det arbejde, vi udfører. Vi imødekommer altid dine behov bedst muligt og sørger for at lave en nøjagtig placering af din container. Dette gælder, uanset om du ønsker, at den skal stå i din smalle indkørsel eller på et sted med mere plads.

Ring til os allerede i dag for at lave en aftale

Skal vi lave en aftale, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for at høre mere om containerkørsel. Vi står klar til at finde en tid, som passer ind i din kalender.

Du kan ringe til os på telefon: 65 31 25 52 eller sende en mail til: booking@ejtransport.dk, så hører du fra os snarest muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vi hjælper gerne med Affaldsløsning der passer specielt til jeres behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller kom forbi til en snak
Mini ct 140l – 1000l
Vip ct 6m3 – 16m3
Affaldscontainer åben/lukket – 10m3 – 35m3

20” skibs container

Jeg har nu haft brug for deres store kran to gange til at fjerne et flere tons tungt skur, og hver gang er opgaven sket hurtigt og til UG. Jeg er meget tilfreds. Underholdende og høflige chauffør.

Charlotte Doering Jensen

5 STJERNER!

Altid til at regne med og løser opgaverne til UG

Mikkel Runøe

​Følg med på Facebook

​Vognmandsfirma

Vi tager det tunge læs, og gør det professionelt.

Hver gang kvalitet hele vejen. Det giver os selv en god arbejdsdag, og det giver vores kunder det, de har bedt om.