Effektiv transport af landbrugsmaskiner

Vi bringer dine maskiner frem til tiden

Leder du efter en vognmand med speciale i transport af landbrugsmaskiner? Hos Erik Jørgensen's Eftf. A/S har vi stor ekspertise med at transportere alle former for landbrugs- og entreprenørmaskiner.

Vi udfører alle transportopgaver hurtigt og effektivt, og du kan naturligvis forvente, at det sker til den aftalte tid. Samtidig kan du forvente, at vi har yderst konkurrencedygtige priser.

Vi servicerer landbrug i Nyborg, Odense og alle andre steder på Fyn. Det kan være landbrug i alle størrelser, og ingen opgaver er for små eller for store.

Fleksibel og kvalitetsbevidst landbrugstransport

Vi råder over lastvogne og specialtrailere, som gør os i stand til at transportere alle former for landbrugsmaskiner og andet udstyr. Desuden udfører vi krantransport og bådtransport, når det er nødvendigt. Vi klarer også gerne alle andre former for transportopgaver for landbrug og lignende erhverv.

Vores mangeårige erfaring sikrer, at din landbrugsmaskine eller hvilket som helst andet gods kommer sikkert frem, og det sker altid med et smil. Vi garanterer med andre ord høj kvalitet og fuld valuta for pengene, når vi udfører transportopgaver for dig. Samtidig er vi altid fleksible i vores arbejde.

Få et tilbud på transport af landbrugsmaskiner

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med transport af landbrugsmaskiner, udstyr og afgrøder med videre. Vi giver gerne råd og vejledning i forbindelse med transportopgaven. Vi udarbejder også meget gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for den ønskede landbrugstransport.

"Altid en fornøjelse"

Som altid en fornøjelse at bestille en Kranbil herfra, go service og rimelige priser.. Topklasse medarbejdere..

Martin Strandberg

"Anders Vogel Petersen"

En 3 hjulet truck var intet problem at få læsset på og af igen

Chaufføren var bestemt løsningsorienteret.

Per Baun

"UG"

Altid til at regne med og løser opgaverne til UG

Mikkel Runøe

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

​Vognmandsfirma

Vi tager det tunge læs, og gør det professionelt.

Hver gang kvalitet hele vejen. Det giver os selv en god arbejdsdag, og det giver vores kunder det, de har bedt om.