Følg os på facebook:

​Service

Tilbage i 1969 stiftede Erik Jørgensen firmaet med det grundlæggende princip, at servicen skulle være i top. Hos Vognmandsfirmaet Erik Jørgensen’s Eftf. A/S lever vi fortsat op til dette princip, og service er vores absolut vigtigste opgave. Derfor tilbyder vi mange forskellige former for opgaveløsninger, og vi har en bred vifte af både private- og erhvervskunder.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en lang række forskellige opgaveløsninger. Vi kan transportere både og sejlskibe på op til 17 tons, hvis du skal have din båd op af vandet, fordi sæsonen er slut.

Skal du have flyttet et træhus i byggesæt, så har vi en blokvogn, der kan tage helt op til 60 tons, og vi har stor erfaring med at betjene vognen.

Tagreparationer og skorstensreparationer tilbyder vi også, hvor vi har en kranvogn med en mandskabskurv, som kan klare denne type opgave. Med en rækkevidde på 30 meter over jorden, så kan vi klare de fleste højder. Der er ligeledes mulighed for rensning af tagrender.

Af traditionelle transportopgaver kan vi klare levering af grus og sten, byggematerialer, renovationskørsel, flytninger etc. – alt hvor der skal transport ind over. Og ved længerevarende opgaver, så benytter vi os af nedbyggede udtrækstrailere med ledsagevogne.

Endeligt kan vi også hjælpe dig med din studenterkørsel, hvor vi har 7 lastbiler til rådighed.

Få et uforpligtende tilbud

Vi kører gerne ud til dig, og hjælper med din opgave. Du skal blot kontakte os, og så fremsender vi dig et uforpligtende tilbud, både på specielle samt mere simple og almindelige opgavetyper. Vi vil med glæde hjælpe dig. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er ​medlem ​


ITD - dansk landevejstransport med internationalt og erhvervspolitisk udsyn.

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 13 anmeldelser på ​Facebook

Hvem er vi?

​Erik Jørgensen´s Eftf. A/S

Lyøvej 11

5800 Nyborg

CVR: 26665922

​Telefon: 65 31 25 52

Fax: 65 30 35 52

E-mail: Booking@ejtransport.dk