​Service

Tilbage i 1969 stiftede Erik Jørgensen firmaet med det grundlæggende princip, at servicen skulle være i top. Hos Vognmandsfirmaet Erik Jørgensen’s Eftf. A/S lever vi fortsat op til dette princip, og service er vores absolut vigtigste opgave. Derfor tilbyder vi mange forskellige former for opgaveløsninger, og vi har en bred vifte af både private- og erhvervskunder.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en lang række forskellige opgaveløsninger. Vi kan transportere både og sejlskibe på op til 17 tons, hvis du skal have din båd op af vandet, fordi sæsonen er slut.

Skal du have flyttet et træhus i byggesæt, så har vi en blokvogn, der kan tage helt op til 60 tons, og vi har stor erfaring med at betjene vognen.

Tagreparationer og skorstensreparationer tilbyder vi også, hvor vi har en kranvogn med en mandskabskurv, som kan klare denne type opgave. Med en rækkevidde på 30 meter over jorden, så kan vi klare de fleste højder. Der er ligeledes mulighed for rensning af tagrender.

Af traditionelle transportopgaver kan vi klare levering af grus og sten, byggematerialer, renovationskørsel, flytninger etc. – alt hvor der skal transport ind over. Og ved længerevarende opgaver, så benytter vi os af nedbyggede udtrækstrailere med ledsagevogne.

Endeligt kan vi også hjælpe dig med din studenterkørsel, hvor vi har 7 lastbiler til rådighed.

Få et uforpligtende tilbud

Vi kører gerne ud til dig, og hjælper med din opgave. Du skal blot kontakte os, og så fremsender vi dig et uforpligtende tilbud, både på specielle samt mere simple og almindelige opgavetyper. Vi vil med glæde hjælpe dig. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg har nu haft brug for deres store kran to gange til at fjerne et flere tons tungt skur, og hver gang er opgaven sket hurtigt og til UG. Jeg er meget tilfreds. Underholdende og høflige chauffør.

Charlotte Doering Jensen

5 STJERNER!

Altid til at regne med og løser opgaverne til UG

Mikkel Runøe

​Følg med på Facebook

​Vognmandsfirma

Vi tager det tunge læs, og gør det professionelt.

Hver gang kvalitet hele vejen. Det giver os selv en god arbejdsdag, og det giver vores kunder det, de har bedt om.