​Kranarbejde har vi mange års erfaring med

Mangler du hjælp til krankørsel eller en anden form for kranarbejde? Så kan du med fordel kontakte Erik Jørgensen’s Eftf. A/S for professionel hjælp. Vi kan varetage enhver opgave på området, uanset om de er simple eller komplicerede. Vores kunder kommer typisk fra Nyborg, Odense eller et andet sted på Fyn, men vi servicerer gerne kunder i hele landet.

Vi er en professionel vognmandsforretning, som har leveret tilfredsstillende kranarbejde siden 1966. Vores mangeårige erfaring samt store og moderne maskinpark gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver. Derfor står vi til rådighed hos både private og erhvervskunder. Du bør derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

Vi tilbyder forskellige former for krankørsel

Hos os er der ingen opgave inden for krankørsel, som er for stor eller for lille. Vi har en række forskellige kranbiler til rådighed, så vi kan tilpasse os enhver form for kranarbejde. Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds med det udførte arbejde, og derfor sørger vi altid for at imødekomme dine ønsker og behov bedst muligt.

Hvis du fx mangler hjælp til containerkørsel, så kan vi være behjælpelige. Vi er medlem af ITD (Dansk landevejstransport med internationalt og erhvervspolitisk udsyn), hvilket er din garanti for, at arbejdet er ordentligt udført. Vi har desuden en del ekstra udstyr til rådighed, så vi altid kan løse opgaven mest optimalt.

Ring eller skriv til os for at høre mere

Vi er behjælpelige med alle former for krankørsel. Skal vi løse en opgave hos dig, eller vil du benytte dig af containerudlejning, så kontakt os gerne med det samme for at høre mere.

Du kan kontakte os på telefon: 65 31 25 52 eller på mail: booking@ejtransport.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

"Altid en fornøjelse"

Som altid en fornøjelse at bestille en Kranbil herfra, go service og rimelige priser.. Topklasse medarbejdere..

Martin Strandberg

"Anders Vogel Petersen"

En 3 hjulet truck var intet problem at få læsset på og af igen

Chaufføren var bestemt løsningsorienteret.

Per Baun

"UG"

Altid til at regne med og løser opgaverne til UG

Mikkel Runøe

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

​Vognmandsfirma

Vi tager det tunge læs, og gør det professionelt.

Hver gang kvalitet hele vejen. Det giver os selv en god arbejdsdag, og det giver vores kunder det, de har bedt om.