​Levering af grus til aftalt tid og pris

Er du på udkig efter et professionelt firma, som kan stå for levering af grus til dit næste projekt? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Erik Jørgensen’s Eftf. A/S leverer vi den form for grus, som du har brug for. Vores kunder kommer typisk fra Nyborg, Odense eller andre steder på Fyn, men vi leverer gerne hos private og erhvervskunder i hele landet.

Vi er en pålidelig samarbejdspartner, som har stået for levering af grus hos tilfredse kunder siden 1966. Vi leverer altid til aftalt tid og pris, så du kan trygt vælge os til fx at levere stabilt grus til indkørsel hos dig. Hos os kan du forvente professionalisme og billige priser hver gang.

Vi tilbyder levering af grus til ethvert behov

Uanset om du mangler grus til en ny indkørsel eller til en anlægsopgave, så finder du det hos os. Vi tilbyder nemlig salg af grus i forskellige typer såsom stabilgrus eller afretningsgrus. Gruset leveres i bigbags fra dag til dag, så du hurtigt kan komme i gang med dit projekt.

Afretningsgrus anvendes typisk ved anlægsopgaver, hvor det bruges som underlag til fliser og sten. Det kan dog også bruges som beton- og støbegrus. Hvis du bruger det som underlag i indkørslen, bør der være et lag på minimum fem centimeter. Ved indkørsler eller anden belægning, som skal kunne holde til tung trafik såsom bil og motorcykel, bør der, udover afretningsgrus, laves et stabilt underlag med stabilgrus på mellem 0-32 millimeter. Du kan naturligvis altid kontakte os, hvis du ønsker rådgivning i forbindelse med levering af grus.

Kontakt os allerede i dag for flere oplysninger

Skal vi stå for levering af grus hos dig, så kontakt os gerne med det samme for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vores store erfaring gør os i stand til at levere grus ved ethvert projekt.

Du kan kontakte os på telefon: 65 31 25 52 eller på mail: booking@ejtransport.dk, så hører du fra os snarest muligt.

Jeg har nu haft brug for deres store kran to gange til at fjerne et flere tons tungt skur, og hver gang er opgaven sket hurtigt og til UG. Jeg er meget tilfreds. Underholdende og høflige chauffør.

Charlotte Doering Jensen

5 STJERNER!

Altid til at regne med og løser opgaverne til UG

Mikkel Runøe

​Følg med på Facebook

​Vognmandsfirma

Vi tager det tunge læs, og gør det professionelt.

Hver gang kvalitet hele vejen. Det giver os selv en god arbejdsdag, og det giver vores kunder det, de har bedt om.