Følg os på facebook:

​Historien bag

Vognmandsfirmaet Erik Jørgensen’s Eftf. A/S er en stolt vognmandsvirksomhed, som i dag skriver 46 års kapitler ind i bogen. Firmaet blev stiftet af Erik Jørgensen i 1969, hvor han startede sin første lastbil, og siden den dag er virksomheden kun vokset.

I dag består den af en stor konvoj af køretøjer. I dag ejes virksomheden af Bjarne og Kristian, som opkøbte virksomheden i 2000. Kristian stopper ved årsskiftet, hvor Bjarnes søn, Kasper Riis, træder ind, således at virksomheden bliver en familievirksomhed med far og søn ved roret.

Værdier for virksomheden

Lige siden stiftelsen i 1969 ved Erik Jørgensen, har virksomheden lagt vægt på høj kvalitet og service, og det vigtigste ved virksomheden er fortsat den dag i dag glade og tilfredse kunder. Gennem årene har vi betjent en stor kundekreds, som omfatter både erhvervsvirksomheder samt private, som har brug for en container, eller hjælp til at flytte en sejlbåd på land efter sæsonen.

Hos Vognmandsfirmaet Erik Jørgensen’s Eftf. A/S kan du vide dig sikker på et godt arbejde af kvalitet, og selvom opgaverne er mange og af forskellige art, så følger vi altid de nyeste procedurer indenfor branchen.

Miljø har ligeledes altid været prioriteret højt, både af Erik Jørgensen i sin tid, og i dag ved Bjarne og Kristian, og derfor løser vi alle opgaver på en miljørigtig måde, som lever op til nutidens krav.

En lys fremtid

Med 46 års erfaring som vognmand fordelt ud over flere generationer kan du vide dig sikker på en pålidelig vognmand, som vægter kvalitet og service højt. Hertil har vores 34 ansatte stor erfaring, og går altid til opgaven med et smil på læben.

Vi takker Kristian for 15 års godt arbejde, og ser samtidig frem til at byde Kasper velkommen i teamet. Med en baggrund som rustfast klejnsmed og med over 12 års erfaring, så vil Kasper kunne varetage div. administrative opgaver, og vi ser frem til en meget lys fremtid i firmaet, hvor du som kunde fortsat vil kunne genkende alle de værdier og kvaliteter, som har fulgt firmaet i de sidste 46 år. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er ​medlem ​


ITD - dansk landevejstransport med internationalt og erhvervspolitisk udsyn.

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 13 anmeldelser på ​Facebook

Hvem er vi?

​Erik Jørgensen´s Eftf. A/S

Lyøvej 11

5800 Nyborg

CVR: 26665922

​Telefon: 65 31 25 52

Fax: 65 30 35 52

E-mail: Booking@ejtransport.dk