Følg os på facebook:

​Om firmaet

Har du brug for hjælp til at transportere en container, en sejlbåd op på land eller flytte andre større enheder, hvor der kræves de helt rette maskiner samt det rigtige mandskab, så er vi hos Vognmandsfirmaet Erik Jørgensen’s Eftf. A/S de helt rette at tage kontakt til. Vi lover dig en kvalitetsbevidst løsning til en rigtig god pris.

Professionelt og sikkert håndværk

Vi tager det tunge læs for dig, og vi gør det på en yderst professionelt måde, hvor alle sikkerhedsforanstaltninger er taget med ind. Vi er professionelle i vores arbejde, og har stor erfaring med dette. Derfor garanterer vi dig kvalitet og fuld valuta for pengene.

For os er alle dage en god dag, når vi har hjulpet en kunde med en opgave. Vi går til enhver opgave med et smil på læberne, uanset størrelsesordenen på denne, og det giver os kun mere motivation og en god arbejdsdag, når vi kan levere varen for vores kunder. Dette gør vi hurtigt, effektivt og til en yderst konkurrencedygtig pris. Derudover holder vi altid, hvad vi lover, og vi sørger altid for at have vores arbejde færdigt til den aftalte tid og med de aftalte betingelser.

Vi hjælper både privat og erhverv

Vores årelange erfaring har budt på mange forskellige opgaver, og i dag hjælper vi derfor både private- og erhvervskunder, og vi anvender de mange års erfaring til hver eneste opgave. Vi sørger altid for at udvikle os fagligt og personligt, således at vi kan stille med den bedste løsning til dig hver gang. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er ​medlem ​


ITD - dansk landevejstransport med internationalt og erhvervspolitisk udsyn.

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 13 anmeldelser på ​Facebook

Hvem er vi?

​Erik Jørgensen´s Eftf. A/S

Lyøvej 11

5800 Nyborg

CVR: 26665922

​Telefon: 65 31 25 52

Fax: 65 30 35 52

E-mail: Booking@ejtransport.dk